Köszönjük a jelentkezést!

A gyakran felmerülő kérdések alapján összegyűjtöttük számotokra a leghasznosabb infókat :)

Milyen öltözék ajánlott az órákon?

A legfontosabb tudnivaló, hogy a tornatermi foglalkozásokon váltócipő használata kötelező. Emellett érdemes kényelmes váltóruhát hozni a gyermeknek, mely nem akadályozza a mozgásban, illetve a kinti foglalkozásokhoz évszaknak megfelelő öltözetet. Kérünk benneteket, hogy a tornatermi tanfolyamok esetében az öltözőben, és ne a teremben öltözzetek át.

Mit hozzak magammal?

Lehet-e saját felszerelést hozni?

Foglalkozásinkra minden alkalommal hozunk magunkkal elegendő mennyiségű futó és/vagy pedálos kerékpárt, illetve bukósisakot. Amennyiben valaki mégis saját felszerelést szeretne használni, természetesen arra is van lehetőség. Amit mindenképp hozzatok magatokkal az a váltócipő, megfelelő öltözék, illetve innivaló.

Milyen módon tudunk fizetni?

Jelenleg kétféle fizetési módot biztosítunk: készpénzes és átutalásos. Készpénzes fizetés esetén nyugtát adunk, de kérhettek áfás számlát is. Banki átutalás esetében először egy díjbekérőt állítunk ki, majd az utalás beérkezésekor megküldjük a számlát részetekre.

Mi a helyzet, ha a gyermekem még sosem bringázott?

Kurzusaink egészen a kezdő lépésektől épülnek fel, a futóbringától a pedálos kerékpárral való biztonságos közlekedésig, így örömmel várjuk azokat a gyermekeket is, akik még sosem ültek kerékpáron.

Mennyi idő egy foglalkozás?

A foglalkozások a gyermekek életkorára tekintettel körülbelül 40-50 percet vesznek igénybe, az előkészületekkel, illetve az órák végén lévő jutalmazással együtt nagyjából 1 órás programmal számolhattok.

Hány alkalmasak a tanfolyamok?

A tornatermi tanfolyamok november elejétől február végéig hetente egy alkalommal kerülnek megrendezésre.

Lehet-e nézni a foglalkozásokat?

Az első órán javasoljuk, hogy jelen legyen egy szülő, aki meg tudja nézni, hogyan zajlanak a foglalkozásaink, és a szükséges dolgokat meg tudjuk beszélni. A későbbi órákon a 4 év feletti gyermekek esetében javasoljuk, hogy a szülők a termen kívül várakozzanak, hogy a gyermekek figyelme a játékra és a gyakorlatokra tudjon összpontosulni.

Gyermekem még nem töltötte be a 3 éves kort, ez kizáró ok?

3 év alatti gyermekek esetében azt javasoljuk, hogy gyertek el egy alkalomra, és nézzétek meg, hogy tetszik-e a gyermeknek. Ezután tudunk egyeztetni a továbbiakról.

Van lehetőség egyéni órára?

Amennyiben egyéni foglalkozást szeretnél gyermeked számára, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Miből is áll tulajdonképpen egy ilyen foglalkozás?

Az OviBringa tanfolyamokon először futóbiciklivel gyakorlunk rengeteg ügyességi feladatot és a gyerekek szempontjából gyakran előforduló közlekedési helyzetet. Ezt követően pedálos biciklivel is begyakoroljuk ezeket a feladatokat. Célunk, hogy a kurzusok végére minden gyermek biztonságosan közlekedjen pedálos bringával. Amennyiben szívesen olvasnál többet a módszertanról, kattints ide.