Bringás rendezvények

​

Áprilistól szeptemberig ünnepnapokon és hétvégéken számos rendezvényen veszünk játékos bringás programunkkal. Eszköztárunk, valamint a tanfolyamokon és a táborokban alkalmazott játékos feladataink mindig izgalmas, vidám hangulatot teremtenek az ovisok és a szülők számára egyaránt.A programot minden esetben a főszervező igényeihez alakítva, előzetes egyeztetés alapján allítjuk össze és valósítjuk meg. Lehetőség van ügyességi pálya (pl. szlalom, limbó, billenőpalló, hullámdombok) telepítésére, kreatív sarok (rajzok, színezők és kifestők) kialakítására és igény esetén csoportos foglalkozásokat is tartunk.

A koordinációs készségfejlesztéssel egybekötött játékos feladatok (pl. tűz-víz-repülő, bringatánc, fogócska) mellett KRESZ-alapú feladatok vagy akár mobil KRESZ-park kialakítását is be tudjuk építeni a programba. A résztvevő gyermekeket biciklis meglepetésekkel jutalmazzuk (pl. reflektív karpánt, OviBringás matrica, kulacs).

Eszköztárunkban a bringás pálya kialakításához szükséges eszközökön túlmenőnen minden méretű és típusú gyerekbicikli megtalálható. A rendezvényeken a bukósisak használata kötelező, amit szükség esetén biztosítunk.

Referenciák:

  • 2019 Szilvásvárad Specialized tesztnap - bringás ügyességi pálya ovisoknak

  • 2019 Gyereksziget Bringasziget - bringás élményprogramok és kreatív sarok

  • 2019 Talmácsi Ring Sportnap - bringás ügyességi pálya és kreatív sarok ovisoknak

  • 2019 MOM-Sportnap - bringás ügyességi pálya ovisoknak

  • 2020-ban a tervezett programjaink a pandémia miatt elmaradtak

MÓDSZERTANI ÉRDKESSÉGEK

Kerékpár webshop, Gyermek kerékpr, gyerek bicikli, gyeekbringa

BRINGÁS HÍREK, SZTORIK ÉS INFÓK

Kerékpár webshop, Gyermek kerékpr, gyerek bicikli, gyeekbringa
Kérj ajánlatot
Ajánlatkérés után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk :)