Mi vagyunk az OviBringa

​Az Ovibringa a Dreamland Cycling Kft. által 2018-ban létrehozott óvodai bringa program, amelynek célja, hogy már a 3-7 éves korú gyermekekkel megszerettesse a mozgást és a kerékpározást, továbbá átadjon számukra egy olyan magabiztos mozgáskultúrát és közlekedési szemléletmódot, amellyel a mindennapokban egész életük során biztonsággal és komfortosan közlekedhetnek vagy sportolhatnak kerékpárral.

 

Az Ovibringa program során a gyerekek vidám, játékos keretek között tanulhatnak meg egyensúlyozni és manőverezni futóbiciklikkel, később pedig pedálos biciklikkel. Ezen túlmenően felkészítjük őket a leggyakoribb közlekedési szituációkra is annak érdekében, hogy szüleik felügyeletében közterületen is biztonságosan tudjanak biciklizni.

Csapatunk tagjai különféle területeken szereztek jártasságot és tapasztalatot. Van köztünk sportedző, rekreáció-vezető, közlekedési szakember és egykori profi kerékpáros is. Hiszünk benne, hogy a sokféle tapasztalat és a közös célok olyan csapattá formálnak bennünket, amely képes arra, hogy valódi értéket teremtsen.

Hisszük, hogy a gyermekekkel eltöltött közös idő hosszú távon pozitív hatással lesz társadalmunk életére. Hisszük, hogy partnereink is hasonlóan gondolkodnak és egymást segítjük céljaink elérésében. Hisszük, hogy a külföldön szerzett tapasztalatainkat a hazai tudásanyaggal egyesítve innovatív megoldásokat fejlesztünk napról-napra, hétről-hétre. 

Hisszük, hogy profitot kell termelnünk ahhoz, hogy az OvirBringa hosszú távon megmaradjon. Hisszük, hogy mindig a szülőnek van igaza :) Hisszük, hogy csak boldog emberek tudnak vidám órákat tartani, és azért tesszük fel a saját képeinket is, hogy az anyukánk büszke lehessen ránk. Hiszünk a csapatunk pozitív energiájában.

Éppen ezért 2021-ben útjára indítjuk Magyarország első gyerekbringa webshopját, amin keresztül kizárólag olyan termékekhez juthattok hozzá, amit mi is megvennénk a saját gyermekeinknek vagy a tanfolyamok, táborok és rendezvények lebonyolításához. 

"A gyermek a régiek szerint hét évig Isten tenyerén él, amikor "csak" a szabad játék, az önfeledt gyermekkor a dolga - ne hagyjuk, hogy ezek az esztendők "feladattá" váljanak!"

Dr. Kádár Annamária

GYEREKBRINGA VÁSÁRLÁS

Kerékpár webshop, Gyermek kerékpr, gyerek bicikli, gyeekbringa

MÓDSZERTANI ÉRDKESSÉGEK

Kerékpár webshop, Gyermek kerékpr, gyerek bicikli, gyeekbringa

ÉRDEKES BRINGÁS HÍREK, SZTORIK ÉS INFÓK

Kerékpár webshop, Gyermek kerékpr, gyerek bicikli, gyeekbringa

Csapatunk tagjai

 

Andris

közlekedési szakember

OviBringa alapító

Közlekedési szakemberként és egykori aktív kerékpár versenyzőként sosem volt kérdés számomra, hogy szeretnék többet tenni azért, hogy itthon is minél több ember szeresse meg a bringázást, legyen szó akár sportról vagy közlekedésről. Még nem voltam 3, amikor megtanultam bringázni, és számos csodálatos élményt élhettem meg az elmúlt majd' három évtizedben a kerékpárnak köszönhetően. Örömmel tölt el, amikor arra gondolok, hogy az OviBringás gyerekek a velünk eltöltött idő alatt játék közben tesznek szert olyan tudásra és készségekre, amit aztán egész életük során kamatoztathatnak a mindennapokban is.

Andris.png

Mona

kerékpáros edző

OviBringa oktató

Az extrém és szabadban végezhető sportok szeretetét apukámnak köszönhetem. Ő vitt fel 11-12 éves koromban először a Keszthelyi-hegységbe bringázni. Azóta töretlen lelkesedéssel űzőm hobbi szinten a mountainbike szakágat. Ahogy felkerültem Budapestre egyetemi tanulmányaim miatt, kerestem egy kerékpáros egyesületet. Ebben a kerékpáros egyesületben (Superior MTB Team) kaptam meg a motivációt ahhoz, hogy elvégezzem 2017-ben a kerékpár edzői képzést. Azóta foglalkozok utánpótlás korú kerékpárosokkal. Mivel eddig főként 7 éves kor felett oktattam gyerekeket, így nekem is új kihívást és motivációt adott az OviBringa. A mozgás és a kerékpársport szeretetét szeretném átadni minden kis leendő bringásnak.

Bukta

kerékpárversenyző, kerékpáros edző

OviBringa alapító

A bringázás az életem, számomra elképzelhetetlen lenne az élet a kétkerekű nélkül. Kisgyermekként is rengeteg időt töltöttem a bringáimon, családdal, barátokkal egyaránt, majd 14 éves koromban elkzedtem versenyszerűen űzni a sportágat. Időközben elvégeztem a Testnevelési Egyetem kerékpár edzői tanfolyamát, ezzel is bővítve a kerékpározással kapcsolatos tudásomat. Két évet töltöttem Franciaországban versenyzőként, ahol részt vehettem számtalan edzői konferencián, továbbképzésen. Hazatérésem után kezdtem el ovikban ovis csoportoknak kerékpáros foglalkozásokat tartani. Az OviBringával hatalmas lehetőségem nyílik az ifjúságnak átadnom a saját tudásomat, amely nem csak a mozgás, a sport megszerettetésben, hanem az alapvető közlekedési kultúra kialakításában is fontos szerepet játszik, óriási élményt nyújtva ezzel az OviBringás gyermekeknek.

Peti.jpg

Peti

ex-kerékpárversenyző

OviBringa alapító

Egészen gyerekkoromtól kezdve érdeklődtem különböző sportok iránt, többet magam is versenyszerűen űztem. A kerékpározás állt legközelebb a szívemhez, ezért 16 éves koromtól már csak ezzel foglalkoztam komolyabban, és a későbbiekben néhány évet profi csapatokban is eltöltöttem. Bár a versenysporttal felhagytam, a kerékpározás azóta is szerves részét képezi az életemnek, legyen szó közlekedési eszközként való felhasználásáról vagy sportolásról. Meggyőződésem, hogy a boldog, kiegyensúlyozott gyermekkor elengedhetetlen része a mozgás, sportolás örömével való megismerkedés, és ez különös figyelmet érdemel a mai, technológiailag rendkívül fejlett világban. Szeretném, hogy az OviBringa kurzusok által minél több gyermek élvezhesse a felhőtlen, játékos gyermekkort, miközben olyan ismereteket és tudást szereznek, amelynek a későbbi életük során is rengeteg hasznát veszik majd.

Kiemelt Partnereink

BVSC.jpg
download.png
Specialized.png
Előterv.jpg
Tekernimentem.jpeg
PacificCycles.jpg